Teambuilding i Albertslund

Hos Madsnedkeren laver vi arrangementer, hvor teambuilding og madlavning går hånd i hånd. Dette gør vi blandt andet i nogle af de flotteste omgivelser, den danske vestegn kan byde på. Nemlig blot et stenkast fra det skønne Herstedhøje og den smukke Vestskov.

Vi ønsker at vise alle, hvordan madlavning kan være et sjovt, anderledes og inspirerende omdrejningspunkt for en aften med gode kollegaer og venner.

Koncepter i Albertslund

Vil du se resten af vores koncepter?

I Albertslund tilbyder vi pt. “kun” det koncept, der hedder “Mad på bål”, men vi har en lang række andre spændende koncepter på menukortet, hvis vi blot rykker lokationen ind til det københavnske.

Er du interesseret i at se, hvilket andre koncepter vi har?

se øvrige koncepter

Et lille udvalg af vores teambuilding-referencer

Teambuilding-reference Carlsberg
Teambuilding-reference for Coop
Teambuilding-reference for Mærsk

Teambuilding
koncepter

+45 30 13 33 12

Teambuilding i naturskønne omgivelser i Albertslund

Naturen giver en ro, som man nærmest ikke finder andre steder. Derfor er vi også stolte over og glade for vores skønne placering, der bogstavelig talt er et stenkast fra Herstedhøje.

Selvom vores placering i Albertslund ligger i et idyllisk område, er vi blot tre minutters kørsel fra motorvejen og små ti minutters kørsel fra Albertslund station. Lokationen i Albertslund betyder også, at der er rig mulighed for at parkere for dem, der kommer i bil.

De grønne muligheder giver navnligt nogle fantastiske muligheder, når det danske vejr viser sig fra sin gode side. Det kan være fantastisk at kombinere sin teambuilding i Albertslund med en spadseretur i området eller et koldt glas rosévin i de smukke grønne omgivelser.

En anderledes oplevelse

Grunden til at vi brænder så meget for teambuilding med madlavning som hovedelement er, at det giver en helt særlig oplevelse, når vi samles henover madlavning. Det giver både nogle interessante muligheder for at samarbejde, dyste og udfordre.

Hos Madsnedkeren har vi arrangeret teambuilding i Albertslund gennem en lang årrække, og vi har specialiseret os inden for lige præcis denne niche – og det er bestemte ikke en tilfældigehd. Bag Madsnedkeren finder vi nemlig Morten Bælum med over 20 års erfaring fra restaurationsbranchen – hvor han blandt andet har arbejdet som køkkenchef en årrække.

Morten tilsætter sin viden, passion og erfaring som ingredienser i hvert eneste arrangement der bliver afholdt. Formålet er ganske enkelt; I skal have en fantastisk, hyggelig og inspirerende dag/aften.

Kontakt os her

Hvis I ønsker teambuilding i Albertslund, så er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er – så vi sammen kan finde frem til lige præcis det arrangement, I ønsker.

Vil du høre mere?

Udfyldt formularen herunder og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sammensætte et arrangement for lige præcis jeres virksomhed.


Tilmeld mig nyhedsbrevet