Teambuilding i København

Hos Madsnedkeren arrangerer vi teambuilding med madlavning i fokus – og dette tilbyder vi blandt andet på vores to centrale placeringer i København. Vi holder til i København K og København V.

Teambuilding hos Madsnedkeren er en anderledes, sjov og spændende måde at komme tættere på hinanden. Vi har arrangeret teambuilding i København siden 2009 og vi ved, hvordan man skaber de perfekt rammer for en god og sjov aften.

Koncepter i København

Vil du se resten af vores koncepter?

Selvom vi har størstedelen af vores koncepter i København, så vil der også gemme sig enkelte andre muligheder uden for København.

Er du interesseret i at se, hvilket andre koncepter vi har?

se øvrige koncepter
Kontakt madnsedkeren på telefon +45 30 13 33 12

Et lille udvalg af vores teambuilding-referencer

Teambuilding-reference Carlsberg
Teambuilding-reference for Coop
Teambuilding-reference for Mærsk

Teambuilding
koncepter

+45 30 13 33 12

Teambuilding i hjertet af København

Rigtig mange virksomheder har deres hovedsæde i det indre København – og netop derfor har vi valgt at have to meget centrale beliggenheder i København.

På Vesterbro er vi placeret i Kødbyen, hvilket betyder blot syv minutter til fods fra hovedbanegården og blot otte minutter til fods fra Dybbølsbro station.

I København K ligger vi ligeledes særdeles attraktivt med blot tre minutter til Nørreport station, hvilket både giver let adgang til bus, tog og metro.

De centrale placeringer i København er både en fordel for de virksomheder med hovedsæde i nærområdet – men i særdeleshed også for de virksomheder, der ønsker byens mange muligheder for restauranter, caféer, cocktailbarer, diskoteker og arrangementer efter den har stået på teambuilding.

Passionen for madlavning

Det er langt fra en tilfældighed, at vores teambuilding er omhandlende madlavning. Bag firmaet finder vi nemlig kok og iværksætter Morten Bælum. 20 års erfaring fra restaurationsbranchen (bl.a. som køkkenchef) giver lige præcis den viden og passion der skal til for at skabe sådanne arrangementer.

I bliver med andre ord mødt af en passion og ildhu, som ikke kan undgå at smitte af på deltagerne – og som ganske enkelt er en nødvendig ingredients for at skabe et sådan koncept.

På enkelte af vores koncepter vores teambuilding i København assisteret af den yderst erfarne Carsten Wendt, der kommer med over 15 års erfaring inden for coaching af ledere, teams og enkeltpersoner. Carsten bidrager til at skabe og opretholde den ekstremt vigtige gruppedynamik i teambuilding-eventet.

Læs mere om Carsten Wendt her

Kontakt os her

Hvis I ønsker teambuilding i København, så skal I være meget velkomne til at kontakte os. Vi tager glædeligt en uforpligtende snak om mulighederne.

Vil du høre mere?

Udfyldt formularen herunder og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sammensætte et arrangement for lige præcis jeres virksomhed.


Tilmeld mig nyhedsbrevet